ΩΡΙΩΝ

ΩΡΙΩΝ

Δωμάτια

Είναι ένα πέτρινο αυτοδιαχειριζόμενο κατάλυμα , των 50τ.μ και  5 κλινών , χτισμένο και διακοσμημένο με παραδοσιακό τρόπο.

      Διαθέτει ιδιωτική είσοδο και βεράντα με καταπληκτική θέα στον κάμπο και στην οροσειρά του όρους Κυλλήνη ή  Ζήρεια . Στον  ισόγειο χώρο ,  βρίσκεται το καθιστικό με την ενεργειακή ξυλόσομπα  όπου  εκεί μπορεί ο επισκέπτης  ,να χαλαρώσει στο χτιστό καναπέ – κρεβάτι ή στην ξύλινη πολυθρόνα ,  απολαμβάνοντας την θαλπωρή της  ζέστης κατά τις κρύες μέρες του χειμώνα ,να παίξει επιτραπέζια παιχνίδια , να ετοιμάσει το πρωινό του ή το γεύμα του στην άρτια οργανωμένη κουζίνα , και να το απολαύσει βλέποντας τηλεόραση στην τραπεζαρία της κουζίνας ή χαζεύοντας την θέα του βουνού στο τραπεζάκι της βεράντας  .Υπάρχει επίσης ένα μπάνιο με ολοκαίνουργια είδη υγιεινής και μεγάλη ντουζιέρα από πέτρα και πατητή τσιμεντοκονία .

Στη σοφίτα  υπάρχει ένα  υπέρδιπλο παραδοσιακό ξύλινο κρεβάτι  , μία δίφυλλη ξύλινη  ντουλάπα , μπαούλο , πολυθρόνα κρεβάτι  στον κυρίως  χώρο και ένα  μονό κρεβάτι  σε ξεχωριστή γωνιά . Στο κατάλυμα  Ωρίων    ,  μπορεί να φιλοξενηθεί  ένα ζευγάρι ή μία οικογένεια με τα  παιδιά της ή μία παρέα !!!

4.9

Αξιολογήσεις
google

Περισσότερα

ΩΡΙΩΝ

Home Δωμάτια ΩΡΙΩΝ ΩΡΙΩΝ Δωμάτια Είναι ένα πέτρινο αυτοδιαχειριζόμενο κατάλυμα , των 50τ.μ και  5 κλινών , χτισμένο και διακοσμημένο με παραδοσιακό τρόπο.       Διαθέτει

Read More »

ΠΥΞΙΣ

Home Δωμάτια ΠΥΞΙΣ ΠΥΞΙΣ Δωμάτια Είναι ένα πέτρινο αυτοδιαχειριζόμενο κατάλυμα , των 50τ.μ και  5 κλινών , χτισμένο και διακοσμημένο με παραδοσιακό τρόπο. Διαθέτει ιδιωτική

Read More »

ΑΡΚΤΟΣ

Home Δωμάτια ΑΡΚΤΟΣ ΑΡΚΤΟΣ Δωμάτια Είναι ένα κατάλυμα  100τ.μ , χτισμένο και διακοσμημένο με παραδοσιακό τρόπο , με συμβατική δόμηση και συνολικά 10 κλίνες .

Read More »