ΑΡΚΤΟΣ

ΑΡΚΤΟΣ

Δωμάτια

Είναι ένα κατάλυμα  100τ.μ , χτισμένο και διακοσμημένο με παραδοσιακό τρόπο , με συμβατική δόμηση και συνολικά 10 κλίνες .

Διαθέτει ιδιωτική είσοδο και βεράντα με καταπληκτική θέα στον κάμπο και στην οροσειρά του όρους Κυλλήνη ή  Ζήρεια . Στον  ισόγειο χώρο ,  βρίσκεται το καθιστικό με την ενεργειακή ξυλόσομπα όπου εκεί μπορεί ο επισκέπτης να χαλαρώσει στους αναπαυτικούς καναπέδες  απολαμβάνοντας την θαλπωρή της  ζέστης κατά τις κρύες μέρες του χειμώνα  παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια , να ετοιμάσει το πρωινό του ή το γεύμα του στην άρτια οργανωμένη κουζίνα , και να το απολαύσει βλέποντας τηλεόραση στην τραπεζαρία της κουζίνας ή χαζεύοντας την θέα του βουνού στο τραπεζάκι της βεράντας . Υπάρχουν δύο κρεβατοκάμαρες με διπλά κρεβάτια και ένα μεγάλο μπάνιο με ντουζιέρα .

Στη σοφίτα  υπάρχουν   δύο κρεβατοκάμαρες  με τρία μονά  κρεβάτια  η καθεμία .Στο κατάλυμα  Άρκτος  ,  μπορούν να φιλοξενηθούν μεγάλες παρέες ή δύο οικογένειες  με τα παιδιά τους .

4.9

Αξιολογήσεις
google

Περισσότερα

ΩΡΙΩΝ

Home Δωμάτια ΩΡΙΩΝ ΩΡΙΩΝ Δωμάτια Είναι ένα πέτρινο αυτοδιαχειριζόμενο κατάλυμα , των 50τ.μ και  5 κλινών , χτισμένο και διακοσμημένο με παραδοσιακό τρόπο.       Διαθέτει

Read More »

ΠΥΞΙΣ

Home Δωμάτια ΠΥΞΙΣ ΠΥΞΙΣ Δωμάτια Είναι ένα πέτρινο αυτοδιαχειριζόμενο κατάλυμα , των 50τ.μ και  5 κλινών , χτισμένο και διακοσμημένο με παραδοσιακό τρόπο. Διαθέτει ιδιωτική

Read More »

ΑΡΚΤΟΣ

Home Δωμάτια ΑΡΚΤΟΣ ΑΡΚΤΟΣ Δωμάτια Είναι ένα κατάλυμα  100τ.μ , χτισμένο και διακοσμημένο με παραδοσιακό τρόπο , με συμβατική δόμηση και συνολικά 10 κλίνες .

Read More »